lego-education

Oferim solutii practice care starnesc dorinta copiilor de a invata, stimulandu-le creativitatea si curiozitatea.
Inca de la scoala, construim abilitati care pregatesc copiii pentru viitor.
Toate activitatile noastre sunt structurate astfel incat sa stimuleze raspunsuri practice si analitice, potrivite pentru a rezolva probleme.

Alfabetizare
Alfabetizarea este fundatia dezvoltarii oricarui copil. Cand citesc, scriu, asculta sau vorbesc, copiii isi structureaza gandurile si felul in care comunica le contureaza lumea.

LEGO® Education StoryStarter este un set special pentru a crea mici cititori si scriitori. StoryStarter contine un set de LEGO unic combinat cu un plan de invatare si un software pentru a implica atat elevii, cat si profesorii. Elevii sunt incurajati sa combine imaginatia cu limba pentru a crea, scrie si vizualiza povesti, personaje si a le comunica celorlalti pentru a le evalua impreuna.
Activitatile LEGO Education acopera alfabetizarea, matematica, stiinta, designul, ingineria si stiintele sociale. LearnToLearn este o solutie pentru intreaga clasa, creata de profesori pentru profesori, pentru a folosi piesele de LEGO in toate zonele programului de invatamant. LearnToLearn vrea sa deschida mintile copiilor si sa le ofere o introducere pozitiva in materiile principale de la scoala. Inca de la prima lectie, studentii sunt motivati si incurajati sa fie curiosi, sa lucreze impreuna, sa fie creativi si sa gandeasca analitic.
Copiii au fel de fel de teorii despre cum functioneaza lumea. Insa nu au intotdeauna instrumentele pentru a isi exprima gandurile si imaginatia. BuildToExpress este un ajutor unic pentru predare care permite tuturor sa comunice egal. Toata lumea este implicata si primeste un rol activ in procesul de invatare

Matematica
Matematica este o sursa esentiala pentru dezvoltarea inteligentei.
Pas cu pas, copiii invata sa rezolve problme din ce in ce mai complexe, castigand cunostinte si strategii mentale care le vor folosi si mai departe in viata.
MoreToMath este un program de matematica pentru copiii de clasa a I a si a II a.
Folosind piesele de LEGO drept instrumente, calculele matematice devin tangibile.
Elevii care folosesc MoreToMath dezvolta un stil de gandire analitic in matematica, cu rezultate mai bune.
Cand invatatul este interactiv si distractiv, elevii se simt mai relaxati si motivati sa rezolve probleme.

Stiinta, Tehnologie & Design
Copiii sunt curiosi in mod natural referitor la lumea in care traiesc. Cand acumuleaza mai multe cunostinte stiintifice si tehnologice, au mai multa incredere sa experimenteze si sa descopere solutii pentru probleme.

WeDo este un instrument foarte usor de folosit care permite elevilor sa invete construind modele si aducandu-le la viata.

WeDo acopera toate standardele nationale si vine cu un pachet cross-curricular care imbunatateste comunicarea, colaborarea si spiritul de echipa.
WeDo arata cum tehnologia are un rol activ in procesul de invatare.

Machines & Mechanisms arata cum functioneaza lumea.
Dispozitivele ne influenteaza viata de zi cu zi. Cand elevii inteleg cum sunt construite, pot folosi acele cunostinte pentru a imbunatati dispozitivele sau a crea unele noi.
Invatand despre aparate, parghii, scripete, roti, axuri, elevii inteleg mai multe despre energie, forta, miscare, structuri si principii stiintifice.
Machines & Mechanisms da elevilor sansa de a lucra ca ingineri si oamenii de stiinta pentru a cauta raspunsuri si solutii creative.
Activitatile LEGO Education acopera alfabetizarea, matematica, stiinta, designul, ingineria si stiintele sociale.

LearnToLearn este o solutie pentru intreaga clasa, creata de profesori pentru profesori, pentru a folosi piesele de LEGO in toate zonele programului de invatamant.

LearnToLearn vrea sa deschida mintile copiilor si sa le ofere o introducere pozitiva in materiile principale de la scoala.
Inca de la prima lectie, studentii sunt motivati si incurajati sa fie curiosi, sa lucreze impreuna, sa fie creativi si sa gandeasca analitic.