lego-education

LEGO® Education in clasele V-VIII ajuta profesorii sa stimuleze elevii sa devina ganditori critici, folosindu-si abilitatile de care au nevoie pentru un viitor digitalizat.
Oferim solutii integrate de predare pentru a sustine domenii precum stiinta, tehnologia, ingineria si matematica.
Toate solutiile sunt dezvoltate pentru a putea fi aplicate in viata reala , ajutand profesorii sa demonstreze valoarea abilitatilor stiintifice si tehnologice, pastrand in acelasi timp si materiile standard de la scoala.

Exploreaza fizica: fenomene naturale, principii, concepte si aplicatii practice
De la idee la prototip: implica elevii in provocari tehnologice.
Programare reala: invata elevii un limbaj de programare simplu care ii va ajuta la rezolvarea problemelor
Numerele prind viata: LME EV3 este o modalitate ideala de a explora probleme matematice, transformand concepte abstracte in ceva tangibil si concret.

LEGO® MINDSTORMS® Education NXT
O resursa excelenta potrivita pentru orice materie sau disciplina: stiinta, matematica, tehnologie, informatica si inginerie. Astfel, elevii dezvolta abilitati de baza precum spirit de echipa, eficientizarea timpului si rezolvarea de probleme.
Inspira inovatorii de maine conectand disciplinele scolare cu scenarii din viata reala

Machines & Mechanisms are o serie de instrumente care leaga domeniul stiintifico-tehnologic cu lumea reala.
Folosind elementele customizate LEGO pentru subiecte avansate precum pneumatica si energia regenerabila, aceasta resursa este o modalitate foarte buna de a investiga principiile mecanicii si designul tehnic.Machines & Mechanisms este usor de incorporat in rutina de zi cu zi a clasei, oferind o alternativa invatamantului traditional .